Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα το reunion των Guns N’ Roses

Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα το reunion των Guns N’ Roses

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] πηγή από το περιβάλλον των Guns N’ Roses, που μέχρι τώρα βγάζει αληθινές τις φήμες που διαρρέει, ξαναχτυπά και τονίζει πως το reunion, κρεμόταν (ή κρέμεται ακόμα) από μια κλωστή.

Το The Pulse Of Radio αναμετέδωσε μια ανάρτηση στο blog GNRTruth, όπου ένας χρήστης με το nickname MSL, που μέχρι τώρα είχε βγει αληθινός τόσο για το reunion, όσο και για την επαφή του Axl Rose με τους AC/DC,  αποκάλυψε ότι το reunion παραλίγο να μην συμβεί ποτέ!

«Με όρους κάποιας τρελής απαίτησης της τελευταίας στιγμής, ίσως κάποια μέρα γίνει γνωστή αυτή η ιστορία. Δεν νομίζω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο κοντά ήταν όλο αυτή η ‘reunion’ φάση στο να καταρρεύσει και να μην συμβεί καθόλου».

Όσο για την υπόθεση του Izzy Stradlin και την μη παρουσία του, έριξε το φτιάξιμο στη μπάντα: «Το “ζήτησε περισσότερα” μπορεί να δίνει την εντύπωση πως έκλεισε μια συμφωνία και αυτός υπαναχώρησε. Δεν πιστεύω καθόλου πως έγιναν έτσι τα πράγματα… Αν κάποιος προσπάθησε να αλλάξει τα συμφωνηθέντα τελευταία στιγμή, τότε σίγουρα αυτός δεν ήταν ο Izzy».

Τόνισε επίσης πως άλλοι παράγοντες, όπως το διαζύγιο του Slash από την σύζυγό του, Perla, που αναφέρθηκε ότι ο κιθαρίστας δεν ήθελε να της αποδώσει μερίδιο από το εισόδημα που θα του απέφερε ένα reunion, και διαπραγματεύσεις πάνω στα μερίδια των μελών της μπάντας από τις πωλήσεις ενός μελλοντικού DVD με τις συναυλίες, έπαιξαν τον ρόλο τους για να βρεθεί ο Slash πίσω με το συγκρότημα.

«Η θέση του ήταν εκεί. Η Perla έφυγε. Το τσεκούρι είχε ήδη θαφτεί βαθιά για να βρεθεί η χρυσή τομή για το θέμα του DVD. Δεν υπήρχε τίποτα να εμποδίζει τον δρόμο της επιστροφής πλέον. Πάντως θα δούμε πόσο θα κρατήσει».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Guns N’ Roses επέστρεψαν πρωταπριλιά!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *