Γουστάρουμε SKAtallica (και όποιος κατάλαβε…)

Γουστάρουμε SKAtallica (και όποιος κατάλαβε…)

[dropcap size=dropcap]Υ[/dropcap]πάρχει περίπτωση ποτέ να ακούσετε/διαβάσετε κάπου την λέξη Metallica και να σας έρθει στο μυαλό καθόλου η μουσική SKA ή REGGAE; Και βέβαια όχι (όποιος είπε ναι έχει τεράστιο πρόβλημα).

Εμένα προσωπικά το μόνο SKA που θα μου ερχόταν στο μυαλό είναι η πρώτη συλλαβή από το «ΣΚΑΣΕ να ακούσουμε με την ησυχία μας το κομμάτι» (γιατί πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας που θα σου χαλάει την ακουστική αρμονία). Έλα όμως που για κάποιο περίεργο λόγο ένας τύπος, ονόματι Bob Kooparos, κατάφερε και τα συνδύασε. Και τελικά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό. Θα μπορούσα να το πω και ευχάριστο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

[embedvideo id=”30qx8z3IUUI” website=”youtube”]

Ίσως αυτό και να είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε και εμείς οι περιθωριακοί κάποιο από τα αγαπημένα μας τραγούδια σε κανα μπιτσόμπαρο. Γιατί ο τύπος δεν έμεινε μόνο στους Metallica, πολλά συγκροτήματα (ακόμα και Slipknot έχει το μενού) είδαν τα τραγούδια τους να αλλάζουν και τα ατελείωτα headbanging να μετατρέπονται σε άραγμα και στρίψιμο περίεργων τσιγάρων (προς θεού το τελευταίο δεν το επικροτούμε, είναι του διαόλου πράγματα και μακριά από μας αυτά). Οπότε ετοιμαστείτε φίλοι/ες μεταλάδες αντί για Bob Marley να ακούμε SKAtallica!

Υ.Γ. Και για να ρίξω και λίγο hate, είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από Metallica τα τελευταία χρόνια.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *