Γιατί το Just Friends του Ryan Reynolds δεν έχει γίνει Χριστουγεννιάτικη παράδοση;

Γιατί το Just Friends του Ryan Reynolds δεν έχει γίνει Χριστουγεννιάτικη παράδοση;

Ακούω πολλούς να γκρινιάζουν αυτές τις ημέρες για τις επαναλήψεις του Home Alone, κυρίως του original, καθώς το sequel είναι παρεξηγημένο, καθώς και για την γενική έλλειψη χριστουγεννιάτικων κωμωδιών να μας κάνουν να νιώσουμε cozy και χουχουλιασμένοι όπως παιδιά.

Φυσικά, τα παιδικά που έβλεπες κάποτε δεν λειτουργούν το ίδιο καθώς είσαι μαντράχαλος τώρα που διασκεδάζεις με τον Deapool να κόβει κεφάλια.

Ωπ… Τι είπα τώρα. Deadpool; Σου αρέσει έτσι;

Μήπως γελάς και με την παρακάτω φωτογραφία; ΤΕΛΕΙΑ!

Γιατί το Just Friends του Ryan Reynolds δεν έχει γίνει Χριστουγεννιάτικη παράδοση;

Σου έχουμε την κατάλληλη ταινία για φέτος και κάθε Χριστούγεννα που αποπνέει αυτόν τον ίδιο αέρα της φωτογραφίας. Το Just Friends με το Ryan Reynolds που δεν έχει λάβει την holiday παράδοση που το αξίζει. Και αυτό γιατί είναι μέσα στην καφρίλα!

Γιατί το Just Friends του Ryan ReynoldsΕν έτει 2005, o Ryan Reynolds, μετά το Van Wilder, το Blade: Trinity και το The Horror, ήδη ανερχόμενο αστέρι του Hollywood, πάει και κάνει μια ταινία τόσο επικά Χριστουγεννιάτικα Κάφρικη (όπως νιώθουμε όλοι οι 30+αρηδες αυτές τις ημέρες), που τον αγαπήσαμε, αλλά και τα μεγάλα στούντιο κατάλαβαν με ποιον έχουν να κάνουν. Αν δεν είχε αναδυθεί η ευκαιρία για τον Deadpool, θα τον είχαμε ξεχάσει ήδη.

Το Just Friends γυρίστηκε στον Καναδά για να απεικονίσουν το χειμωνιάτικο New Jersey, υπό πραγματικές συνθήκες χειμώνα. Τα εξωτερικά γυρίσματα ήταν στους -25 βαθμούς. Αυτό θα πει χουχούλιασμα για σένα.

Έχει χοντρό τον Ryan Reynolds με 24 κιλά προσθετικής μάζας. Άχαστο!

Κάθε δεύτερη σκηνή, έχει προσβλητικό αστείο βγαλμένο από τα 90s, overacting του Reynolds θυμίζοντας από τότε τον Wade Wilson, την τρελαμένη Anna Faris (που ο μύθος λέει ότι κατέβαζε 4-5 Red Bull πριν τα γυρίσματα για να είναι στην τσίτα) και τον διασκεδαστικό Chris Klein, τον OZ από το American Pie.

Είχε πάρει 83/100 από το EW και 70/100 από το Variety για το πόσο χαζή και ταυτόχρονα διασκεδαστική ταινία είναι.

Άντε, θες και την υπόθεση; Η ταινία ξεκινάει έτσι:

Ο χοντρούλης Chris Brander, βρίσκεται στην αποφοίτηση και είναι τσιμπημένος με την κολλητή του, την καυτή Jamie Palamino. Μετά από παρεξηγήσεις, το μεγάλο τους ραντεβού αναβάλλεται για… 10 χρόνια και μια τυχαία επιστροφή του Chris στο πατρικό του.

Η επική κόντρα του Chris (Reynolds) με τον Dusty (Klein) για τα μάτια της Jamie, θα οδηγεί σε καταστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις με την ψυχή σου. Πάρε μάτι:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *