Γίνεται ταινία με την πορεία των Mayhem

Γίνεται ταινία με την πορεία των Mayhem

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Σουηδός σκηνοθέτης Jonas Akerlund, μπασίστας στα νιάτα του στους Bathory, θα γυρίσει ταινία με τα γεγονότα στην Νορβηγία στις αρχές τις δεκαετίας του 90’ς. Το φόνο του Euronymous από τον Varg Vikernes και τον μύθο των Mayhem.

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του 1998, το Lords of Chaos και αυτός θα είναι ο τίτλος της ταινίας. Ο Σουηδός σκηνοθέτης Jonas Akerlund έγινε γνωστός από το κλασικό video «Smack My Bitch Up» των Prodigy και στη συνέχεια έγινε περιζήτητος με video των U2, Madonna, Metallica, Smashing Pumpkins, Rammstein. Έχει γυρίσει επίσης κάποιες ταινίες… μέτριες σε αποδοχή.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της, η ταινία ξεκινά με τον 17χρονο Euronymous, που επαναστατεί κόντρα σε κάθε σύμβαση και έχει στόχο να δημιουργήσει «αληθινό νορβηγικό Black Metal» αλλά όταν οι Mayhem γίνονται γνωστοί, η πραγματικότητα «θολώνει» με τη βία και τους φόνους να σοκάρουν τη χώρα.

Τους δύο βασικούς ρόλους, αναλαμβάνουν οι Rory Culkin -μικρος αδερφός του Makauley Culkin (“Scream 4 “, “Signs”) και ο Caleb Landry Jones (“X-Men: First Class”).

rory-culkin-07
Rory Culkin

 

Caleb_Landry_Jones
Caleb Landry Jones

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *