Βίντεο με παιδική πορνογραφία ανέβηκε από το σπίτι του Gene Simmons

Βίντεο με παιδική πορνογραφία ανέβηκε από το σπίτι του Gene Simmons

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν 2-3 βδομάδες είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση πως το FBI είχε μπουκάρει στο σπίτι του frontman των Kiss, Gene Simmons, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστός ο λόγος. Αργότερα σε μια πρόχειρη ενημέρωση, μάθαμε πως ο Simmons και η οικογένεια του δεν κατηγορούνται για κάτι αλλά στο σπίτι τους είχε διαπραχθεί… έγκλημα.

Σήμερα, ο Simmons ανοίγεται για το θέμα και αποκαλύπτει πως η αστυνομία βρήκε ίχνη από uploading videos παιδικής πορνογραφίας από το σπίτι του, όταν όμως εκείνος ήταν σε περιοδεία και η υπόλοιπη οικογένεια έλειπε.

Το σχετικό σώμα δίωξης στο Los Angeles πέρασε αρκετές ώρες στην οικία για να βρει τα στοιχεία που το συνδέουν.

Όπως λέει ο ίδιος: «Γυρίσαμε από περίπατο και βρήκαμε μια ομάδα αστυνομικών απ’ έξω. Μας ζήτησαν την άδεια να ψάξουν και δεν είχαμε πρόβλημα να τους την δώσουμε. Με κάποιον τρόπο πριν ένα χρόνο και κάτι και ενώ έλειπα σε περιοδεία, η σύνδεση μας στο internet χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για πορνό του χείριστου είδους. Δεν είναι σίγουροι αν έγινε διάρρηξη. Αυτό μπορεί να γίνει και έξω από το σπίτι. Είναι στα ίχνη του η αστυνομία πάντως, όποιος και να το έκανε».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *