Αυτό είναι το live-dvd κύριε Roger Waters;

Αυτό είναι το live-dvd κύριε Roger Waters;

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ήμουν εκεί… Το Σάββατο 9 Ιουλίου του 2011, ήμουν παρών σε μια συγκλονηστική συναυλία. Τη δεύτερη του τριημέρου για την δισκάρα The Wall.

Μετα τα ίδια μου τα αυτάκια άκουσα πως θα κυκλοφορήσει Dvd/Blu Ray με τις καλύτερες στιγμές των δυο πρώτων εμφανίσεων ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Τώρα τι έγινε; Αφου περιμέναμε 3 ολόκληρα γαμημένα χρόνια, τρώμε στη μάπα το παρακάτω. Δεν λέω, μπορεί να είναι ένα πολύ ωραίο οπτικοακουστικό υλικό. όχι ωραίο, τέλειο.

Αλλά ένας καλλιτέχνης πρέπει να κρατά τον λόγο του κύριε Waters. Έστω να βγάλεις μια ανακοίνωση και να εξηγήσεις τον λόγο που το έκανες με άλλον τρόπο, μη μας γράφεις στα παπάρια σου.

Στο θέμα τώρα…

roger waters the wall

Στο Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών, θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Roger Waters με τίτλο “The Wall”, την οποία κινηματογράφησε σε διάφορες από τις συναυλίες που έδωσε σε αυτήν την περιοδεία μεταξύ 2010 και 2013.

Η ταινία είναι στο όνομα του Waters και του δεύτερου σκηνοθέτη της περιοδείας, Sean Evans.

Ο Διοργανωτής του TIFF και ο Διευθυντής Pierce Handling είπαν σε μια δήλωση: “Από τότε που κυκλοφόρησε το “The Wall”, έχει γίνει ένας από τους κλασσικούς δίσκους της ροκ. Η δημοτικότητά του αυξάνεται και τα μηνύματά του είναι ακόμα επίκαιρα. Βαθιά επηρεασμένος από τους θανάτους του πατέρα του και του παππού του στους δύο παγκοσμίους, ο Waters δημιούργησε μία έκκληση να γκρεμίσουμε τους τοίχους που οδηγούν σε παρεξήγηση και πόλεμο. Αυτή η δυνατή ταινία επιτρέπει στον Waters να εξερευνήσει το τι σημαίνει για αυτόν το “The Wall” καθώς το ερμηνεύει μπροστά σε δεκάδες οπαδούς και επισκέπτεται πολλά προσωπικά μέρη που συνδέονται με το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου”.

Η περιοδεία αυτή, σαν σύνολο, απέφερε 458 εκατομμύρια δολλάρια.

“Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτήν την περιοδεία”, είπε ο Waters στο Rolling Stones τον περασμένο Νοέμβριο. “Πρώτα απ’όλα, πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι δε θα ζήσω για πάντα… Πρέπει να αποδεχθείς ότι όταν κάνεις κάτι τόσο μεγάλο, όσο εκείνη η περιοδεία, το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να σκεφτείς κάτι να κάνεις, οπότε το να πας και να το κάνεις, είναι ανταμοιβή από μόνο του”.

Αυτή τη στιγμή, ο Waters δουλεύει στον πρώτο ροκ σόλο δίσκο του μετά το “Amused to Death” του 1992. Το περασμένο φθινόπωρο, ο δίσκος είχε διάρκεια 55 λεπτών και περιείχε θεατρικά στοιχεία. “Έχει χαρακτήρες που κάνουν διάλογο και είναι μια αναζήτηση. Έχει σχέση με έναν γέρο και έναν νεαρό και την προσπάθειά τους να καταλάβουν γιατί σκοτώνουν τα παιδιά”. Μέχρι στιγμής, δεν είναι σίγουρος για το αν θέλει να περιοδεύσει για αυτόν το δίσκο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *