Αυτός ο μπόμπιρας είναι ο νέος Kevin ΜcCallister

Αυτός ο μπόμπιρας είναι ο νέος Kevin ΜcCallister

Είδατε το Jojo Rabbit; Τη νέα ταινία του Taika Waititi, με τον ίδιο πρωταγωνιστή μαζί με τον Sam Rockwell, τη Scarlett Johansonn αλλά αυτόν τον πιτσιρικά. Τον Archie Yates, που θα είναι ο νέος Kevin ΜcCallister στο reboot του Home Alone.

Όπως γράφει το Variety, η Disney έχει βρει ήδη τους πρώτους ηθοποιούς της ταινίας που την προορίζει για το Disney+ και αυτοί είναι οι Archie Yates (Jojo Rabbit), Ellie Kemper (Bridesmaids) και Rob Delaney (Deadpool, The Hustle). Επίσης, όπως μαθαίνουμε το εν λόγω φιλμ δε θα μας λέει την ιστορία του Kevin McCallister που υποδύθηκε ο «θρυλικός» Macaulay Culkin, αλλά αντ’ αυτού θα δούμε έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα με παρόμοια «τρέλα» με τον Yates να ενσαρκώνει το ρόλο.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020. Τέλος, όπως είχε μεταφέρει παλιότερα το Collider, η νέα ταινία θα μας πει την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που θα κοντραριστεί με ένα νεαρό αγόρι που έχει κλέψει «κάτι» από αυτούς. Δηλαδή λίγο από Home Alone και λίγο από… Dennis ο τρομερός.

Διαβάστε ακόμα:

Το cameo του John Candy στο Home Alone κόστισε… 414 δολάρια

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *