«Απλά δεν μπορούσαμε πια να συνεργαστούμε»

«Απλά δεν μπορούσαμε πια να συνεργαστούμε»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Corey Taylor σε νέα συνέντευξη του τονίζει πως ο Joey Jordison απολύθηκε από το συγκρότημα τον Δεκέμβριο του 2013 επειδή αυτός και τα υπόλοιπα μέλη δεν μπορούσαν πια να συνεργαστούν μεταξύ τους.

«Υπάρχουν κάποια νομικά θέματα (τα οποία με αποτρέπουν απ’ το να μιλήσω γι αυτό) αλλά παράλληλα, ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει πως υπάρχει σεβασμός. Δεν πρόκειται να μιλήσω για τη ζωή του Joey γιατί δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω και ο κόσμος οφείλει να το καταλάβει. Αν εκείνος θέλει να μιλήσει για την κατάσταση, τότε μπορεί. Προσωπικά, μπορώ μόνο να αναφερθώ σε ό,τι επηρεάζει την μπάντα και ο μόνος τρόπος για να το πω εν συντομία, είναι πως όταν κάποιες στιγμές βρίσκεσαι στο ίδιο μονοπάτι με κάποιον και φτάσεις στο σημείο που πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο στροφές, τότε είτε θα επιστρέψεις μαζί του, είτε θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Ήταν τόσο απλό. Απλά δεν μπορούσαμε πια να συνεργαστούμε, αυτό είναι όλο. Δεν πρόκειται να βγάλω χολή για κάποιον με τον οποίο πέρασα 15 χρόνια μαζί χτίζοντας κάτι τόσο υπέροχο. Οι οπαδοί πρέπει να το κατανοήσουν, γι αυτό θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι το κάνουν ήδη. Πάντα όμως θα υπάρχουν και οι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν μερικές πληροφορίες παραπάνω για να πουν τις μαλακίες τους. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θέλουν να ακούσουν την ολοκληρωμένη ιστορία, για να πουν τις μαλακίες τους».

Σε ερώτηση για το αν έλειπε από τους Slipknot το στυλ και η παρουσία του Jordison κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του τελευταίου τους άλμπουμ, .5: The Gray Chapter, ο Taylor είπε:

«Ξέρεις, αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση που ποτέ μου δεν την είχα σκεφτεί ως τώρα μέχρι που την ανέφερες. Κι αυτό συμβαίνει γιατί την προκειμένη στιγμή προσπαθείς απλά να το ξεπεράσεις. Έχεις στο μυαλό σου το πως θα βγει αυτό το άλμπουμ, όλοι τους είναι τόσο θετικοί. Δε σημαίνει όμως πως το αγνοείς, απλά δεν το σκέφτεσαι για λίγο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν σίγουρα οι στιγμές που σου λείπει το ταλέντο του. Είναι σαν εκείνες τις φορές που σου λείπει ο Paul [Gray] όπως και το τι έκανε με τη μουσική του και γι αυτό πρέπει μετά όλοι να καλύψουν κάπως το κενό του. O Jim [Root] κι εγώ ήμασταν τα πρώτα άτομα που μάθαμε τόσα πολλά από τη συνεργασία μας με τον Paul γι αυτό και ήμασταν ικανοί να πάρουμε -δε θέλω να το αποκαλέσω “μέθοδο”- τον τρόπο που συνήθιζε να παίζει, τον οποίο εφαρμόσαμε κι εμείς σε αυτό που κάναμε. Περίπου το ίδιο συνέβη και με τον Joey [Jordison]. O Joey κατά κύριο λόγο ήταν ο οδηγός μας στο στούντιο επειδή είχε τόσο μυαλό και ήξερε πως να λειτουργεί σε συγκεκριμένα θέματα. Οπότε πρέπει να γεμίσεις και πάλι το κενό με κάποιον τρόπο».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *