Αν οι Metallica έπαιζαν World of Warcraft

Αν οι Metallica έπαιζαν World of Warcraft

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]ια να πω την αλήθεια το κείμενο αυτό απευθύνεται σε όσους ξέρουν τι εστί WoW (World of Warcraft). Οπότε αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό μπορείς απλά να το Googlareis πριν συνεχίσεις την ανάγνωση.

Οι υπόλοιποι αράξτε στρίψτε ένα τσιγάρο (προσοχή το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά εσάς και την γιαγιά σας) αφήστε για λίγο το ανελέητο exp σας και προσέξτε λίγο. Αααααα για να μην το ξεχάσω. Εάν ανήκεις στην 2η κατηγορία και επιπλέον έχεις βρει εισιτήριο για το BlizzCon μπορείς να μείνεις στην παρέα μας αλλά να εύχεσαι να μην σε πετύχω ποτέ μπροστά μου (και εύχομαι να σου πεθάνει το αγαπημένο χάμστερ, που σου χάρισε η γιαγιά σου, που την σκότωσες επειδή κάπνιζες ρεμάλι).

Το BlizzCon δεν το ανέφερα τυχαία. Κάθε χρόνο μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών (ηλεκτρονικών) η Blizzard (Warcaft/Diablo/Starcraft/k.a), διοργανώνει αυτό το φεστιβάλ, που αν είσαι τυχερός και βρεις εισιτήριο, θα δεις πολλά και διάφορα καλούδια, όπως νέες κυκλοφορίες, happenings, cosplays και αρκετά άλλα. Γενικά θα περάσεις ΚΑΛΑ. Το ιδιαίτερο που θα έχει όμως το BlizzCon φέτος είναι ότι, μέσα σε όλα, το φεστιβάλ θα κλείσει με μια μίνι συναυλία των Metallica!!!!!!

Ναι καλά διαβάσατε. Μια από τις καλύτερες μπάντες στο χώρο του metal (έλα ότι και να λέτε για το πώς έχουν καταντήσει, δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίζει ποιοι είναι και τι έχουν προσφέρει με την μουσική τους, κ. Μεσολογγίτη… for whom (you) the bell tolls), θα κάνει το όνειρο κάθε geek μεταλά πραγματικότητα.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Λέτε η παρέα του Hetfield να μαζεύεται εν μέσο πρόβας, να κάνουν log in, και να πάνε για ένα γρήγορο raid στην Ogrimmar να πετσοκόψουν τον Garrosh; Και αν ισχύει αυτό τι χαρακτήρες θα έχουν άραγε; Ε, λοιπόν θα βάλω την φαντασία μου να δουλέψει και θα προσπαθήσω να μαντέψω.

blizzplanet-warlords-of-draenor-slideshow

James Hetfield

Σίγουρα Warrior Dps (Damage per second). Θα ορμάει με Charge και θα κοπανάει δίχως σταματημό, παίρνοντας αρκετές φορές, χωρίς να το θέλει όμως, το threat από το tank. Παρόλα αυτά είναι SUPER STAR με το μεγαλύτερο Dps, ξέροντας όλες τις τακτικές απέξω και ανακατωτά. Φυσικά είναι ο Raid Leader τις ομάδας.

Kirk Hammett

Εδώ έχουμε την ήρεμη δύναμη της ομάδας. Paladin Tank. Δουλειά του είναι να τρώει τις μάπες από τους αντίπαλους. Χωρίς αυτόν η ομάδα δεν λειτουργεί. Ίσως το πιο σημαντικό μέλος τους party. Χωρίς να παραπονιέται ποτέ για τους υπόλοιπους, κάνοντας εξαιρετικά αυτό που πρέπει. Δεν «λάμπει» συχνά αλλά μόνο όταν πρέπει και αυτός είναι ίσως ο λόγος που ο Warrior του κλέβει πάντα την δόξα.

Robert Trujillo

Χμμ… Μάλλον Shaman Dps (Spellcaser). Τίποτα το ιδιαίτερο, μέτριο Dps που όμως είναι αρκετό για να συμπληρώσει το τέλειο σύνολο. Χωρίς να κάνει λάθη και χαζομάρες, ξέρει τις ικανότητές του και το τι πρέπει να κάνει σε κάθε κατάσταση. Το έργο του είναι από μόνο του δύσκολο, το ότι έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε ο Hunter (βλ. παρακάτω) όμως το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

Lars Ulrich

Οκ εδώ είναι δύσκολη περίπτωση. Θα τον φανταστώ σαν Warlock Dps. Ίσως εξίσου καλό σαν τον Warrior, αλλά μόνο όταν δεν τον πιάνουν οι γκρίνιες και οι χαζομάρες (δηλαδή συνέχεια). Τον έχουν πετάξει από το Skype (γιατί μπορεί να κάνουν raid από τον ίδιο χώρο αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν για κάποιο λόγο!?!?!?!?!?!?) ουκ ολίγες φορές λόγο τις γκρίνιας. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Clan που, παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, παραμένει ένα αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει και μόνιμα «κλαίει» επειδή έκαναν Nerf τον Warlock.

Σε μια περίπτωση όπως αυτή των Metallica δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε μερικούς που ήταν παλιότερα αλλά αποχώρησαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Jason Newsted

Hunter Dps. Αρκετά καλό και σταθερό σε υψηλές αποδόσεις. Πολύ καλύτερο από τον Shaman αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι θέλει μια καινούρια πρόκληση στην καριέρα του έτσι πήγε σε μια άλλη Clan εξίσου καλή και ίσως με μεγαλύτερο (όχι σε αριθμό γραμμάτων) όνομα (Ozzy).

Dave Mustaine

Priest Healer. Πάρα πολύ καλός σε αυτό που έπρεπε να κάνει …. αλλά μερικές φορές το γύρναγε σε Dps γιατί…. έτσι γούσταρε. Μια, δύο, τρεις, οι υπόλοιποι δεν άντεξαν και τον σούταραν. Τώρα έχει μια δικιά του ομάδα αλλά πάλι έχει τα ίδια προβλήματα (μόνο που από εκεί δεν μπορούν να τον διώξουν γιατί είναι ο ιδρυτής… αλλιώς).

Υ.Γ. Θα ήθελα να γράψω και για τον Cliff Burton, αλλά ξέρετε τι λένε για τους Rogue….

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *