«Ανυπομονώ πότε θα ψοφήσει η Rap»

«Ανυπομονώ πότε θα ψοφήσει η Rap»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] άρχοντας των Kiss και γ@μιας (ο Σπαλιάρας πριν τον Σπαλιάρα) των πέντε ηπείρων και των 7 θαλασσών, Gene Simmons, το 2015 κέρδισε το rock internet λέγοντας πως η Rock μουσική ψόφησε.

Για φέτος το menu έχει Rap, αφού όπως τονίζει, ανυπομονεί να τη δει να ψοφάει και αυτή με τη σειρά της. Αγαπητέ Gene, δεν είμαστε και ιδιαίτερα φιλικά προσκείμενοι με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά να μείνει και κάτι, ε; LOL!

«Περιμένω στο μέλλον τον θάνατο της rap. Θέλω η μουσική να ξαναγυρίσει στην μελωδία, αντί απλά να μιλάς. Από όσο ξέρω, μουσική είναι στίχοι και μουσική. Ή έστω μουσική. Δεν έχω κάτι εναντίον όσων μιλάνε αντί να τραγουδούν. Και το Wild Thing έτσι ήταν. Αλλά είχε μουσική. Το rap θα πεθάνει. Είτε τώρα, είτε σε δέκα χρόνια και κάτι άλλο θα έρθει…»

Ο 67χρονος μουσικός μίλησε και για τις pop stars, τις οποίες συμπαθεί, αλλά θεωρεί απάτη αυτό που κάνουν.

«Είναι στη σκηνή αλλά έχουν βοηθητικά ηχογραφημένα φωνητικά. Σαν να είσαι σε karaoke μπαρ. Αντίθετα η electronic dance music είναι τίμια. Είναι ένας τύπος που παίζει μουσική, σηκώνει τα χέρια ψηλά, δεν προσποιείται πως τραγουδά (σημ. κλάμα!)».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *