Ανακοίνωσε Ε3 η Bethesda!

Ανακοίνωσε Ε3 η Bethesda!

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ας αρέσουν τα E3; Είστε από τους gamers που περιμένουν πώς και πώς τη μέρα που κάθε εταιρία ανακοινώνει κάποιο Ε3; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσας.

Του Κωνσταντίνου Φατούρου

Προσωπικά, περιμένω πάντα με ανυπομονησία, την αδέξια προσπάθεια των παράξενων εκπροσώπων μιας εταιρίας, να εξηγήσουν τους στοχασμούς τους , με τρόπο κατανοητό για εμάς, τους απλούς θνητούς. Και συνήθως αποτυγχάνουν, καθώς προσωπικά από αυτά που αναφέρουν κατανοώ μόλις το 1/3. ΟΥΓΚ!

Αλλά αυτή η προσωπική μου κόλαση, δεν θα πρέπει να αφαιρέσει τίποτα από αυτά που μας προκαλεί μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα ανακοινώσεων και εντυπώσεων, και για το γεγονός αυτό που μας προαναγγέλει για μερικές δυνητικά μεγάλες αποκαλύψεις από την… Bethesda.

Ναι, καλά διαβάσατε. Για πρώτη φορά, η Bethesda, θα σμίξει με τις τακτικές των ομοίων της, όπως η Ubisoft και η EA και θα κανει την δικιά της Ε3-conference στις 14 Ιουνίου.

Ας πάμε όμως να δούμε περί τίνος πιθανόν θα πρόκειται καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο. Παρατηρώντας τις επιβεβαιωμένες επερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρίας, βλέπουμε……εεεεεεεεεμ…το..Doom 4, εεεεεε…. το BattleCry, ένα free-to-play fps, εεεεε…αυτα!

Σε καμία περίπτωση δηλαδή, δεν πρόκειται για ονόματα που να δικαιολογούν μια Ε3-conference, δεν νομίζετε; Οπότε, πιθανότατα, θα πρέπει να περιμένουμε για κάποιες νέες και, ενδεχομένως σημαντικές ανακοινώσεις στο Ε3. Ποιες θα είναι αυτές; Ποιός ξέρει; Εμείς μπορούμε μόνο να ελπίζουμε και να παρακαλάμε αναλόγως με τα γούστα μας.

Dishonored 2; Fallout 4; The Elder Scrolls VI; Skyrim 2; Wolfenstein: The New Fallout; Rage 2; Fallout: Skyrim; Εεεεεεχχχχμμμμ…Μάλλον έχασα την ροή των σκέψεων μου από τον πολύ ενθουσιασμό και παρεκτράπηκα. Το βρίσκω λογικό όμως. Άλλωστε μιλάμε για μια εταιρία με τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες των τελευταίων και όχι μόνο, χρόνων. Που αν μη τι άλλο, έχουν ανταποκριθεί στις ήδη μεγάλες προσδοκίες μας. Οπότε εσείς τι περιμένετε; Ή μάλλον, τι θέλετε; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στη Ε3-conference τον Ιούνιο.

Μέχρι τότε, keep waiting and … keep playing..

Related post