Ακυρώνεται η πρεμιέρα του The Interview

Ακυρώνεται η πρεμιέρα του The Interview

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά τον σάλο με τους hackers που απείλησαν τους κινηματογράφους, ότι θα δεχτούν βομβιστική επίθεση αν έκαναν προβολή της ταινίας, η Sony επίσημα ακυρώνει προσωρινά την πρεμιέρα της.

Τελικά ο Seth Rogen και ο James Franco έχουν φέρει έναν πλανήτη, στην κυριολεξία, άνω κάτω. Φυσικά και δεν φταίνε αυτοί που έκαναν μια ταινία, αλλά αυτοί που αρχικά hack-αραν τον server της Sony και στη συνέχεια απειλούν με βόμβες όποιον κινηματογράφο προβάλει την ταινία!

Για ποιο λόγο; Γιατί η ταινία στην ουσία κοροϊδεύει τον Βόρειο Κορεάτη δικτάτορα, Kim Jong-un και στο τέλος της ταινίας… παθαίνει κάτι κακό (μην σας κάνουμε και spoiler με όλα αυτά).

«Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Σας συστήνουμε να μείνετε μακριά από τις αίθουσες. Εάν το σπίτι σας βρίσκεται κοντά, καλύτερα να φύγετε. Για ό,τι και να συμβεί τις επόμενες ημέρες, υπεύθυνη είναι η απληστία της Sony Pictures» έχει προειδοποιήσει η οργάνωση.

Η ανακοίνωση της Sony αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των κινηματογράφων να μην δείξουν την ταινία, αποφασίσαμε να μην προβούμε στης προγραμματισμένη για την 25η Δεκεμβρίου επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, The Interview. Κατανοούμε τους λόγους που προέβησαν σε αυτή την απόφαση και μοιραζόμαστε το ενδιαφέρον τους για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και του κόσμου που θα έβλεπε την ταινία».

Πάντως νωρίτερα το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), η Daily Beast είχε αποκαλύψει, πως αξιωματούχοι της Αμερικανικής κυβέρνησης είχαν δει το απόσπασμα που έχει ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των Hackers και είχαν δώσει το πράσινο φως για την προβολή.

Στην Ελλάδα, η ταινία είχε ημερομηνία προβολής την 29η Ιανουαρίου. Για να δούμε μέχρι τότε…

[embedvideo id=”kP8O-MOqmcw” website=”youtube”]

the-interview-2014.31431

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *