Έχεις 2500 δολάρια για μια Guns N Roses εμπειρία;

Έχεις 2500 δολάρια για μια Guns N Roses εμπειρία;

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό τη στιγμή που έγινε επίσημο πια πως οι Guns N’ Roses έχουν και πάλι -πέρα από τον Axl- τα πρόσωπα των Slash και McKagan όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για το χρήμα που θα αποφέρει όλο αυτό και κοστολόγια, ενώ δεν ακούμε τίποτα σχεδόν για τη μουσική.

Μην περιμένετε από εμάς να τους κράξουμε για αυτό. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Τελευταίο δημοσίευμα τώρα κάνει λόγο για το VIP πακέτο/εμπειρία των 2500 δολαρίων που προσφέρουν για τις συναυλίες τους.

Όχι, παρά το κόστος δεν συναντάς τη μπάντα. Έχει ένα άλλο εύρος δραστηριοτήτων όπως, εισιτήριο μέσα στις πρώτες δέκα σειρές, ένα υπογεγραμμένο και αριθμημένο poster, φωτογραφία στη σκηνή πριν το show, μια backstage ξενάγηση, ειδικά coctails επίσης πριν το show σε ειδικό χώρο για τους VIP, δείπνο σε μπουφέ, δώρα και ειδική κατηγορία merchandise που μπορείς να αγοράσεις μόνο εσύ. Μαζί φυσικά και οι special gift bag της μπάντας που θα πιστοποιεί ότι ήσουν από τα κορ… τους special που πλήρωσες αυτό το ποσό.

Μη ξεχνάμε πως οι Guns n’ Roses έχουν κασέ τα περί 3 εκ δολάρια για κάθε show, που τινάζει το εισιτήριο μέχρι στιγμής πάνω από τα 200 δολάρια.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *