Έτσι θα δείτε όλα τα τέλη του Bandersnatch

Έτσι θα δείτε όλα τα τέλη του Bandersnatch

Εδώ και μέρες επικρατεί χαμός με την νέα προσπάθεια του Netflix να είναι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές του. Και αυτή η προσπάθεια ακούει στο όνομα Bandersnatch.

Μόλις σήμερα το πρωί καταφέραμε να το δούμε και οι εντυπώσεις μας ήταν εξαιρετικές. Τις αποτυπώσαμε μάλιστα σε αυτό το… αγενές κείμενο (lol).

Όπως ήδη ξέρετε, κατά τη διάρκειά της θα κληθείτε να κάνετε επιλογές για τον πρωταγωνιστή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο σας. Μερικές επιλογές θα είναι φαινομενικά απλές, όπως ποια μουσική να ακούσει, όλες όμως παίζουν κάποιο ρόλο στη μελλοντική εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως και ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι ένας προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών, έτσι και τα…τσακάλια του Reddit κατάφεραν να αποτυπώσουν σε ένα διάγραμμα όλες τις επιλογές που δίνονται στο χρήστη με τη μορφή if-then.

Έτσι θα δείτε όλα τα τέλη του Bandersnatch

Με οδηγό αυτόν το χάρτη θα μπορέσετε να γλιτώσετε αρκετές ώρες επανάληψης, αφού συνολικά το screen time όλων των επιλογών ξεπερνά τις 5 ώρες. Καλό θα ήταν βέβαια να έχετε παρακολουθήσει ήδη μία φορά την ταινία πριν να κάνετε χρήση του οδηγού, για την αποφυγή spoilers. Κάντε pinch-to-zoom στο κινητό ή ctrl+wheel up για zoom στο pc.

Εσείς σε ποιο τέλος καταλήξατε την πρώτη φορά; Πως σας φάνηκε αυτή η διαδραστική εμπειρία του Netflix; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή: unboxholics.com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *