Έρχονται live και ορχηστρικός δίσκος για Blind Guardian

Έρχονται live και ορχηστρικός δίσκος για Blind Guardian

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε συνέντευξή του για στο τσέχικο περιοδικό Spark, ο τραγουδιστής των Blind Guardian, Hansi Kursch, αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσουν live δίσκο στα μέσα της νέας χρονιάς και τον ορχηστρικό τους δίσκο μέσα στο 2017.

«Ακόμα δουλεύουμε πάνω στον ορχηστρικό δίσκο. Καταρχάς, οπωσδήποτε θα κυκλοφορήσουμε ένα live album στα μέσα της ερχόμενης χρονιάς…

Έπειτα, θα συνεχίσουμε με τον ορχηστρικό δίσκο. Ελπίζω να έχουμε τελειώσει με τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του μιξαρίσματος, στο τέλος του 2016. Ωστόσο, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Θα βγει το 2017.

Πρόκειται για νέο υλικό. Ξεκινήσαμε να το γράφουμε πριν περίπου είκοσι χρόνια. Όταν κάναμε το “Nightfall In Middle Earth” παρατηρήσαμε πως κάποια κομμάτια παραήταν ορχηστρικά. Από τότε, τα χτίζουμε, τα επεξεργαζόμαστε και τα αλλάζουμε με κάθε νέο δίσκο μας. Η εξέλιξή μας είχε την επίδρασή της πάνω τους. Έχουν στοιχεία από κάθε εποχή μας».

Να σημειώσουμε ότι αυτά τα ορχηστρικά κομμάτια, είχαν προταθεί και για soundtrack στην παραγωγή του Άρχοντα των Δακτυλιδιών αλλά είχαν απορριφθεί.

[embedvideo id=”vf6t7_COlxI” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *