Έρχεται 2η σεζόν Haunting of Hill House

Έρχεται 2η σεζόν Haunting of Hill House

Ίσως ήταν η σειρά-έκπληξη του 2018. Κάμποσοι μίσησαν το αργόσυρτο δράμα και την συστηματική (ανά επεισόδιο) σύσταση χαρακτήρων, μαζί με τα ελάχιστα (αλλά πολύ καλοδουλεμένα jumpscares), αλλά εμείς τη λατρέψαμε για αυτό ακριβώς το λόγο.

Το Haunting of Hill House, βασισμένο… loosely, που λένε και στο χωριό μας, στο βιβλίο της Shirley Jackson, θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix, όπως αναφέρει το Variety· κάτι που είχε μείνει μετέωρο μετά το τέλος της 1ης.

Και όπως καταλάβατε όσοι το είδατε, θα είναι μια διαφορετική ιστορία, αφού η σειρά πλέον, βαφτίζεται ως ανθολογία. Κάθε σεζόν και ένα καινούργιο στοιχειωμένο δράμα.

Έρχεται 2η σεζόν Haunting of Hill House

Μάλιστα το Netflix έχει προσφέρει πολυετή συμφωνία στον δημιουργό της σειράς, Mike Flanagan και τον παραγωγό Trevor Macy.

Ο Flanagan θεωρείται πια η φρέσκια σκηνοθετική (και σεναριακή) φωνή του τρόμου, αφού είναι και ο σκηνοθέτης πίσω από το πολυαναμενόμενο sequel του The Shining, βασισμένο στο βιβλίο Doctor Sleep (και τα δύο φυσικά του Stephen King), που θα κυκλοφορήσει υπό την Warner τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ έχει ήδη κάνει τα επιτυχημένα: Hush, Oculus και Gerald’s Game. Αν και το δικό μας αγαπημένο (αν και άνισο) ήταν το Before I Wake.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *