Έρχεται το sequel του Don’t Breathe

Έρχεται το sequel του Don’t Breathe

Ήταν 2016 και όλα ήταν καλά. Αφού ταινίες σαν το κλειστοφοβικό Don’t Breathe μας είχαν ενθουσιάσει με μια μόνο μικρή κακή λεπτομέρια. Άφηναν ξεκάθαρα easter egg για συνέχεια, που τότε φαινόταν αχρείαστη τελείως…

Τόσα χρόνια μετά, μοιάζει να θέλουμε ακόμα μια δόση ταλαντούχας ματιά τρόμου από τον ίδιο σεναριογράφο, Rodo Sayagues, που αυτή τη φορά θα αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη.

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του Coming soon, ο Stephen Lang επανέρχεται στον ρόλο που είχε στην πρώτη ταινία. Η πλοκή του νέου project τοποθετείται χρονικά μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα της ιστορίας που επιμελήθηκε σκηνοθετικά το 2016 ο Fede Alvarez (Evil Dead), με τον δίχως όραση πρωταγωνιστή (Lang) της που είχε επιλέξει την αυτοεξορία του να έρχεται πια αντιμέτωπος με τις συνέπειες των ανεκδιήγητων πράξεών του, αφού το παρελθόν επιστρέφει και ζητάει εκδίκηση.

Έρχεται το sequel του Don't Breathe

Πίσω από την παραγωγή θα είναι οι: Ghost House, Sony Pictures Worldwide Acquisition και η Stage 6 Films. Τα γυρίσματα του 2ου κεφαλαίου του Don’t Breathe αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος τον Απρίλιο.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *