Ένα χρόνο μετά ο Flynn επανέρχεται για Avenged Sevenfold

Ένα χρόνο μετά ο Flynn επανέρχεται για Avenged Sevenfold

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Robb Flynn γνωστός για την χαρά του να μιλάει για πολλά και διάφορα, πέρσι το Σεπτέμβριο είχε πει πως το (τότε) νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, Hail to the King, ήταν ένα καταπληκτικό άλμπουμ διασκευών.

Μάλιστα είχε πει πως είχαν αντιγράψει το Black Album των Metallica καθώς και ολίγο τι από AC/DC και Guns N Roses. Θυμηθείτε ΕΔΩ το κείμενο μας που σχολίαζε τον Rob Flynn.

Στο προκείμενο τώρα, δηλαδή οι νέες δηλώσεις του frontman των Machine Head:

«Δεν τα είπα με κακία. Είναι από αγάπη. “Προσπάθησε πιο σκληρά καριόλη”. Μερικές φορές σκέφτομαι αν πρέπει να θίξω κάτι, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι “ποιος πρόκειται να το διαβάσει…”. Αλλά το διασκεδάζω. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και για αυτό παίζω και μουσική. Πολύς κόσμος με ευχαρίστησε που είπα ότι είπα».

Όσο για το αν φοβάται μήπως συναντηθεί με κάποια μπάντα σε φεστιβάλ και τις αρπάξει;

«Ήμουν έμπορος ναρκωτικών. Συναντούσα τρελούς ανθρώπους με όπλα. Μου επιτέθηκαν όταν ξεκίνησα τους Machine Head και ένας φίλος μου τους μαχαίρωσε. Δώδεκα μαλάκες θέλανε να με δολοφονήσουν. Δεν ξόδευα ούτε ένα δευτερόλεπτο έξω από το σπίτι μου χωρίς το 45άρι στην ζώνη μου. Για 6-7 μήνες με θέλανε νεκρό. Αυτό ήταν φόβος. Τα blog μου είναι απλά λέξεις. ΑΝ δεν τα γουστάρετε, μην τα διαβάζετε…»

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *