Άπατο το Expendables 3, ανέκδοτα για το poster

Άπατο το Expendables 3, ανέκδοτα για το poster

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν ήταν καλά τα νέα για το opening weekend των Expendables 3 σε σχέση με το 1 αλλά και με το 2. Φταίει η ταινία ή ότι διέρρευσε τρεις εβδομάδες πριν;

Αναλύσεις επί αναλύσεων προκάλεσε η -αναμενόμενη κατά πολλούς- κακή εισπρακτικά πορεία των Expendables 3 μέχρι στιγμής.

Η μουρμούρα είχε ξεκινήσει από τις κριτικές στις Κάννες όταν όλο το καστ έσκασε μύτη με τανκ και έπεσαν γέλια σε σκηνές που, υποτίθεται, δεν ήταν αστείες και κορυφώθηκε πριν 3 εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό επίσημα πως η ταινία είχε διαρρεύσει στο internet.

Πολλοί είπαν ότι αυτό ήταν μια καλή δικαιολογία της έτσι και αλλιως, μη αποδοχής που θα λάμβανε η ταινία.

Για να μιλήσουμε με αριθμούς για τα… ανοίγματα:

Expendables 1 – 35 εκ$
Expendables 2 – 28 εκ$
Expendables 3 – 16 εκ$

Εδώ στο School of Rock, δεν μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά, καθώς όπως θα διαβάσετε και στο αφιέρωμα (ΕΔΩ), είμαστε λάτρεις των “αναλώσιμων”.

Υπάρχουν όμως και πολλοί που λένε ότι δεν θέλουν να δουν ένα τσούρμο γέρους να πλακώνονται ασθμένοντας. Ειδικά οι νέοι (μέχρι 20-22), που δεν μεγάλωσαν με Sly και Arnie και δεν μπορούν να νιώσουν την σύμπραξη, δεν δίνουν δεκάρα. Ούτε φυσικά για Snipes, Gibson, Panteras και σια… Και έτσι, οι ηλικίες που είναι στην “κοκκινη γραμμή” της πειρατείας ταινιών, δεν θα πλήρωνε εισιτήριο για την στρατιά του Stallone έτσι και αλλιώς.

Εμείς πάντως στις 21/08 που κάνει πρεμιέρα, θα στρογγυλοκαθήσουμε τις κωλάρες μας σε κάποιον σινεμά για να απολαύσουμε αυτά που μόνο οι Expendables μας χαρίζουν (είπαμε διάβασε ΕΔΩ!!!!).

letsbecopsboxoffice

Και να το πάμε και στο θρυλικό πόστερ που μοιάζει σαν βαγόνι στο Μοναστηράκι, 2:30 το μεσημέρι και ενώ έχουν απεργία τα λεωφορεία και τρόλει.

Πάμε να δούμε μερικά τρομερά tweets για αυτό το θέμα…

[embedvideo id=”4xD0junWlFc” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *