«Άκυρο ψαρά!» από τους Slayer | Πήραν πίσω την ημερομηνία

«Άκυρο ψαρά!» από τους Slayer | Πήραν πίσω την ημερομηνία

Καλομάθαμε από τις ανακοινώσεις για Disturbed και Manowar, που πήραμε ως θέσφατο την ανακοίνωση των Slayer στο Facebook τους πως στις 13 Ιουλίου του 2019, θα τους βλέπαμε ζωντανά.

Η μπάντα δεν θα βρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ, ενώ το γκρουπ έχει ήδη αφαιρέσει τη σχετική ημερομηνία της ελληνικής συναυλίας από το πρόγραμμα που είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ανακοίνωση για τη συναυλία στο Rockwave στις 13 Ιουλίου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου με ανάρτησή στο facebook από τους ίδιους τους Slayer, χωρίς ωστόσο το Rockwave να επιβεβαιώνει επίσημα την είδηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η metal μπάντα στις αρχές του 2018 ανακοίνωσε ότι κρεμάει τις κιθάρες της με μια τελευταία περιοδεία σε αρκετές χώρες του πλανήτη, ευχαριστώντας με τον τρόπο αυτό τους φαν της για την υποστήριξη όλα αυτά τα 37 χρόνια που ήταν γεμάτα όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Προς μεγάλη μας λύπη λοιπόν, οι Έλληνες φίλοι των Slayer δεν θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν live για μια τελευταία φορά.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *