Περί του αστικού μύθου ότι ο Hendrix μίλησε για τον Χιώτη

Περί του αστικού μύθου ότι ο Hendrix μίλησε για τον Χιώτη

Το είδα στο timeline μου πριν λίγο και μου ξύπνησε μαύρες μνήμες…

Αυτή την αρλούμπα την είχα ακούσει στην πρώην μου δουλειά-βασανιστήριο από τύπους που όλη μέρα άκουγαν κλαρίνα και μπουζούκια. Και μάλιστα, έλεγαν ότι το είχε πει ο Carlos Santana. Της μπούρδας, ω μπούρδα!

Μετά από μια έρευνα μου στο τότε διαθέσιμο υλικό (με ότι γνώσεις είχα για να εμβαθύνω στο search – Internet 2003), το μόνο που βρήκα ήταν τον αστικό μύθο Hendrix-Χιώτη σε πολλές εκδοχές όπως αναφέρει και το παρακάτω άρθρο, χωρίς περαιτέρω αποδείξεις.

Εδώ στο School of Rock, λατρεύουμε το Greek Hoaxes γιατί κάνει δουλειά. Προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια των Ελλήνων βλαχοφραπεδιάρηδων που ενημερώνονται από το aroyraios.net (υπάρχει!!).

Εδώ στο School of Rock, μισούμε το Greek Hoaxes γιατί μας αποδεικνύει (μεταξύ άλλων) ότι υπάρχουν τύποι που στηρίζουν την άποψη τους στον arouraio.net, με αναρτήσεις στα προφίλ τους τύπου «ΕΤΣΗ ΜΑΣ ΚΛΑΙΒΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΩ, ΞΙΠΝΑΤΑΙ ΕΛΛΙΝΕΣ!».

Υ.Γ. Αυτοί που φτιάχνουν άποψη από αρουραίους και τρωκτικά, ΦΥΣΙΚΑ και αμφιβάλλουν για τις αναρτήσεις του Ellinika Hoaxes. Καλά κάνουν… Αλλά ας μάθουν να ψάχνονται και εκτός υπονόμων για πληροφορίες.


 

ΧΙΩΤΗΣ – HENDRIX αποκλείεται σου λέω…

Περί του αστικού μύθου ότι ο Hendrix μίλησε για τον Χιώτη

Εχθές το βράδυ, λίγο πριν φύγω από το σπίτι, για να πάω να δω τον «Θαυματοποιό», άνοιξα την TV, πέφτοντας πάνω σ’ ένα αφιέρωμα, του Σπύρου Παπαδόπουλου στη ΝΕΤ, για τον Μανώλη Χιώτη. Στην τηλεοπτική ταβέρνα, πολλοί και διάφοροι προσκεκλημένοι ανάμεσα στους οποίους η Μαίρη Λίντα, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Μανώλης Καραντίνης, κάτι ποδοσφαιριστές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ellinikahoaxes.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *