Site icon SOR

The Walking Dead S07E06 | Ρεσιτάλ κακής αφήγησης στα όρια εκνευρισμού

Ρε παιδιά, τι γίνεται; Πρέπει να ήμασταν από τα τελευταία ουδέτερα sites που υποστηρίζαμε με σθένος το The Walking Dead πέρα από κάφρους φανατικούς. Γιατί θέλετε να μας κάνετε να φαινόμαστε κράχτες της φτήνιας; Όλες οι παρατηρήσεις για το The Walking Dead S07E06 Εδώ!

Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Tara και τις περιπέτειες της στο νησί του Lost; ΣΟΒΑΡΑ; The Walking Dead S07E06 Εδώ!

Μου προκάλεσε τόσο νευρικό γέλιο όσο γελούσε η ίδια στα μισά πλάνα. Δεν έχω να γράψω πολλά για το επεισόδιο, εκτός από σκόρπιες παρατηρήσεις αλλά… και την δικαιολόγηση του τίτλου του άρθρου, λίγο πιο κάτω.

Και πάμε στο θέμα κακή αφήγηση. Δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας, καθηγητής δημιουργικής γραφής, σεναριογράφος ή ότι σκατά εργασία υπάρχει εκεί έξω σχετικά με τη δομή μια ιστορίας.

Έχεις τους Main Characters Rick και Daryl (θες και Michonne; Βάλε και Michonne), έχεις και τον Main Antagonist (Negan). Έχεις να δείξεις πλάνα από τόσα στρατόπεδα, και να κάνεις πλούσια επεισόδια αλλά εσύ εκεί… τηλεταινίες 40 λεπτών. Γιατί;

Όσοι διαβάζετε βιβλία, σκεφτείτε να χάνετε τον βασικό χαρακτήρα του βιβλίου (αλλά και τον εχθρό του) για 3-4 κεφάλαια μέσα στην ιστορία, με παράλληλες πλοκές που κατά κύριο λόγο, δεν οδηγούν πουθενά.

Κακή αφήγηση. Ανιαρή, χωρίς κανέναν ενδιαφέρον.

Έτσι, δεν βλέπω γιατί να μην συνεχίσει η πτώση των τηλεθεατών του The Walking Dead.

Δείτε ακόμα:

Τα teasers για το 7ο επεισόδιο!

Exit mobile version