Site icon SOR

Νέα φωτογραφία από την Justice League με Aquaman, Wonder Woman και Cyborg

Οι Aquaman, Wonder Woman και Cyborg εμφανίζονται έτοιμοι για μάχη στη νέα φωτογραφία από την Justice League. Που είναι οι Batman και Superman οεο; Και ο Flash;

Τους δύο από τους τρεις τους είχαμε δει σε ΑΥΤΗ τη φωτογραφία πριν ένα μήνα, ωστόσο το καλό νέο είναι πως μαθαίνουμε ελάχιστα έως τίποτα για τον Superman. Στην εποχή των τρελών spoilers και των ταινιών που spoilar-ονται μόνες τους (βλέπε Batman V Superman), ας ελπίζουμε ότι η Justice League θα κρατήσει μια μυστικοπάθεια σχετικά με τη μοίρα και το ρόλο του Superman.

Εντάξει, ξέρουμε πως δεν έχει πεθάνει οριστικά στην προηγούμενη ταινία. Ωστόσο, μέχρι να μαντέψουμε και τι θα κάνει στην Justice League είναι ένα μεγάλο άλμα που δεν θέλουμε να το κάνουμε. Τα σενάρια που είχαν διαρρεύσει από τα χακαρισμένα email της Warner, έλεγαν πως ο Sups θα εμφανιστεί μετά το μέσο της ταινίας και αφού η ομάδα μας θα τα έχει κάνει όλα πατάτα. Θα φοράει τη μαύρη στολή και θα είναι η μέγιστη δύναμη για να κατατροπώσουν τον Steppenwolf.

Βέβαια, σε εκείνα τα email, αναφέρονταν πως θα εμφανιστούν στην ταινία και ο Joker και η Harley Quinn, που θα κάνουν δικό τους το Gotham ενόσω ο Batman θα προσπαθεί να παλέψει τους Parademons. Οι αξιωματούχοι της DC, έχουν απορρίψει κάθε ένα από αυτά τα σενάρια.

Για να δούμε…

Exit mobile version