Site icon SOR

Έπεσαν οι υπογραφές! Και επίσημα έρχεται σειρά Lord Of The Rings

σειρά Lord Of The Rings
Το Amazon ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα 13.11) πως και επίσημα πλέον έχει στα χέρια του τα τηλεοπτικά δικαιώματα για μια σειρά Lord Of The Rings και μάλιστα πως έχει δεσμευθεί για πολλές σεζόν.

Η συνεργασία θα έχει ως επικεφαλής τα Amazon Studios αλλά φυσικά θα έχει συνεργάτες σε αυτό τον δύσβατο δρόμο το Tolkien Estate and Trust που διαχειρίζεται το έργο και την πολιτιστική κληρονομιά του καθηγητή και συγγραφέα, τον εκδοτικό οίκο HarperCollins και φυσικά την Warner Bros. που έχει την τεχνογνωσία μετά την κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας αλλά και του Χόμπιτ.

Μάλιστα, ενώ η βασική σειρά θα είναι στη Μέση Γη και prequel για την παρέα του Δαχτυλιδιού, η συμφωνία μιλάει και για ενδεχόμενες spin-off σειρές, σε άλλα μέρη αυτού του φανταστικού κόσμου, αν φυσικά η αρχική σειρά έχει επιτυχία.

Μόλις πριν 10 μέρες είχαμε μάθει τη φήμη και η αλήθεια είναι πως -κυρίως- οι φίλοι της Fantasy λογοτεχνίας και του έργου του Tolkien δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι (όπως φυσικά βρίσκουν και τις ταινίες… μέτριες).

“We are delighted that Amazon, with its longstanding commitment to literature, is the home of the first-ever multi-season television series for The Lord of the Rings,” said Matt Galsor, a representative for the Tolkien Estate and Trust and HarperCollins. “Sharon and the team at Amazon Studios have exceptional ideas to bring to the screen previously unexplored stories based on J.R.R. Tolkien’s original writings.”
Exit mobile version