Site icon SOR

Ο Jon Bernthal έχει μήνυμα για τους ακροδεξιούς οπαδούς του Punisher

ακροδεξιούς οπαδούς του Punisher
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Jon Bernthal που έδωσε ρέστα στην απεικόνιση του Punisher τόσο στη δεύτερη σεζόν του Daredevil, όσο και στην δική του solo σειρά, ρωτήθηκε για το αν είχε κάποιο σχόλια για τους ακροδεξιούς που διαδήλωσαν στο Charlottesville, έχοντας στα ρούχα τους το εικονικό logo του Frank Castle.

Αρχικά, είπε ότι τον τιμάει το γεγονός για τους στρατιωτικούς που νιώθουν τον Castle ως πραγματικό πρόσωπο και πως τους εκφράζει, αλλά για τους ακροδεξιούς…

«Γάμα τους».

Αργότερα η συζήτηση πήγε για την οπλοκατοχή και τόνιζε πως ο ίδιος έχει όπλο, αλλά είναι θετικός στο να γίνει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το πώς δεν θα φτάνουν όπλα στα χέρια ανθρώπων που δεν είναι ψυχολογικά ισορροπημένοι.

«Έχω όπλο σπίτι μου για να μπορώ να κρατάω την οικογένεια μου ασφαλή. Ξέρω πώς να το κρατήσω μακριά από τα παιδιά και ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί. Έχω περάσει εκπαίδευση για τη χρήση του. Αλλά πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος να μένουν μακριά τα όπλα από παλαβούς μαλάκες σαν αυτόν του Τέξας. Χρειάζεται σοβαρός διάλογος γι΄αυτό, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται».

Exit mobile version