Site icon SOR

Ο γύφτος (πρώην) σύζυγος της κόρης του Cobain καβάτζωσε τη θρυλική κιθάρα από το MTV Unplugged

κόρης του Cobain
Ο πρώην σύζυγος της κόρης του Cobain, Isaiah Silva, frontman των The Eeries έχει καβατζώσει τη θρυλική κιθάρα του Kurt όπου έπαιξε live unplugged στο MTv και δεν τη δίνει πίσω.

Η Frances Bean Cobain, κόρη του frontman των Nirvana με την Courtney Love, κατέθεσε μήνυση στον πρώην σύζυγό της, (παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014, για να χωρίσουν οι δρόμοι τους σχεδόν 2 χρόνια μετά) με τον Silva, να υποστηρίζει πως η ακουστική Martin D-18E του Kurt Cobain ήταν ένα γαμήλιο δώρο και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχαιρετήσει εύκολα το μεγάλης αξίας μουσικό όργανο που έχει στην κατοχή του.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι η Frances είχε εκφράσει την επιθυμία της η κιθάρα να επιστρέψει στην κατοχή της, τώρα όμως φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ, αναζητώντας λύση διά της δικαστική οδού. Μάλιστα, η κόρη του Kurt έχει ζητήσει η κιθάρα να δοθεί σε μεταφορική εταιρεία έργων τέχνης, έτσι ώστε να διαφυλαχτεί με ασφάλεια μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Ίδου το πρώην ζεύγος. Ρε δώσε την κιθάρα γιούφτο.

Ακόμη, η Courtney Love έχει επιβεβαιώσει και αυτή πως ο Isaiah Silva έχει όντως πάρει τη συγκεκριμένη κιθάρα, την τελευταία του Kurt Cobain, χαρακτηρίζοντάς την «πολύτιμο κειμήλιο της οικογένειας».

Exit mobile version