Site icon SOR

10 καλύτερες προσβολές που θα μπορούσε να πει ο Taylor στον Kroeger

προσβολές
Ελάτε τώρα να πούμε μια αλήθεια. Όταν ο πιο ξενέρωτος άνθρωπος του κόσμου (το ταλέντο το αφήνουμε στην άκρη) o Chad Kroeger πάει και τα βάζει με τον πιο cool motherfucker Corey Taylor, που είτε τον γουστάρεις είτε όχι, το γεγονός ότι έχει βγάλει δυο βιβλία που κράζει ασύστολα, καταλαβαίνεις πως αυτή η μάχη έχει χαθεί πριν καν ξεκινήσει.

Σαν να βλέπεις αγώνα του Mike Tyson με κάποιον ερασιτέχνη Ολυμπιονίκη. Oh wait, έχει γίνει αυτό και ο αγώνας κράτησε μόλις 40 δευτερόλεπτα. Κάπως έτσι ήταν και η «μάχη» εξυπνάδας μεταξύ Kroeger και Taylor. Ο frontman των Stone Sour/Slipknot δεν έβαλε καν πολύ effort, σαν τον Iron Mike για να ρίξει νοκ άουτ τον αντίπαλο του, χρησιμοποιώντας παιδικές προσβολές τύπου: Έχει μια μούρη σαν κουλούρι και φίρι φίρι φίρι είσαι ένα μαλακιστήρι.

Έτσι, σε αυτόν τον τόνο, το School Of Rock -αφού είμαστε άρχοντες της ανωριμότητας-  έρχεται να δώσει μερικές εναλλακτικές προτάσεις στον Corey, αν θέλει να συνεχίσει το rant του με τον τύπο που η μούρη του μοιάζει με πατούσα.

 

Exit mobile version