Site icon SOR

Ναι, θα έχουμε 2 ταινίες solo Joker με διαφορετικούς… Joker

Ναι, θα έχουμε 2 ταινίες solo Joker με διαφορετικούς... Joker

Τι δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ αναγνώστη από τον τίτλο; Τα παράπονά σου στις DC/Warner να ‘ούμε. Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρουμε πώς θα το χειριστεί αυτό μαρκετίστικα, όσο μεγάλη εταιρία και να είναι η Warner. Δυο ταινίες με πρωταγωνιστή τον Joker, μία βασισμένο στα 80s σε μια πιο νουάρ προσέγγιση του The Killing Joke και μία με τον Jared Leto στον Joker από την Suicide Squad που τόσο αγαπήσαμε. Μάλιστα…

Το όλο project δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη, ενώ ο Leto πέρα του ότι θα έχει την κεντρική ερμηνεία, θα αναλάβει και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Θα είναι όμως κάτι σαν sequel του Suicide Squad  και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και η Margot Robbie ως η Harley Quinn. Με βάση και σχετική αναφορά του Variety τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2019. Προς το παρόν, το στούντιο βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση σεναριογράφου.

Σε αντίθεση με την ταινία που ετοιμάζει ο Todd Phillips, η ταινία του Leto θα είναι μέσα στο DCEU. Οπότε αν τελικά δεχτεί ο Joaquin Phoenix να παίξει τον ρόλο του αποτυχημένου stand up comedian που τρελαίνεται (αλλά παραμένει εκτός του κινηματογραφικού σύμπαντος), θα έχουμε βομβαρδισμό στα media από την ιστορία του Joker που έχει τόσο ενδιαφέρον. Βέβαια, ας δούμε πρώτα τα project να προχωράνε, καθώς τα τελευταία δυο χρόνια οι Warner/DC ανακοινώνουν συνεχώς ταινίες που ακυρώνουν μετά από κάποιο διάστημα.

Γιατί δεν παίρνουν και τον Tommy Wiseau ακόμα καλύτερα;

Exit mobile version